القائمة الرئيسية

الصفحات

        Yeni kahramanımız yu zhong nasıl oynanır ve build dağılımı hakkında bilmek istediklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz. Hiç zaman kaybetmeden anlatıma geçelim.
 Yu-zhong savaşçı kahramanımız vahşi kara ejder ismi ile kahramanımız oyunda yerini alacak. Kahramanımız 599 elmasa 32000 savaş puanına elde etmek  mümkün 19 haziranda bizlerle olacak yu zhong


Yu Zhong Becerileri

  • Ejderha Kuyruğu
Yu zhong pelerin içine güç enjekte eder. Belirli bir süre sonra çevresindeki düşmanlara hasar verir. Daha fazla hasar vermek için kahramanın pelerininin köşesine vurursa ekstra hasar verecektir

  • Ruh Pençesi
Yu zhong Ejder ruhuna uygular, Çevresindeki ve önündeki tüm düşmanlara fiziksel hasar ve yavaşlatma etkisi meydana getirir. Bir düşmana vurduktan sonra, Yu Zhong'un sıradaki saldırısı ektra hasar vererek ekstra güç kazanır. Saldırı hasarı artar ve Düşmanın vücüduna Sha Özü koyar. 

  • Öfke sıçraması
Kahramanımız ileri doğru yönelerek saldırır ve salınım yönünde hasarlar gerçekleştirerek  kısa bir süre sonra hedef kahramanlara hasar vererek fiziksel hasar verir.  Kara Ejder ruhuna dönüşen Yu Zhong Saldırmak için savaş alanına gider. Çevresindeki düşmanlara hasar verir. Hasarlara karşı biraz bağışıklık kazanır. Kara ejder moduna giren kahramanımızın becerilerinin menzilleride artar. 

Yu Zhong Build Dizilimi

Yu-Zhong-build-dizilimi