القائمة الرئيسية

الصفحات



moonton hesap acma


Mobil legends moonton hesabı açmak için yapmamız gereken işlemler nelerdir. Moonton hesabı açarak ne gibi işlemler gerçekleştirmiş olurum. Mobil legends güvenlik için yapmamız gereken işlemler hakkımda bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.
      İlk öncelikle moonton hesabı açmak için moonton hesap açma tıklayarak gerekli form bilgilerini doldurarak hesap kaydolma işlemini gerçekleştiriyoruz. Kayıt işleminden sonra mail adresimizi kontrol ederek hesabımızı doğruluyoruz. Bu işleminden sonra moonton hesabı bağlama işlemi için oyun menüsünden hesap moonton hesabı seçeneğine tıklayarak hesap bağlama işlemini gerçekleştiriyoruz.  Diyelim ki hesabınızın şifresini unuttuk bu işlem sayesinde moonton hesabınızı kullanarak mobil legends bang bang hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.
Bir diğer işlem ise facebook hesabımızı kullanarak mobil legends hesabınızı facebook sayfanıza bağlamak bu işlem için hesap-facebook seçeneğini seçerek hesap bağlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi yaparak 1 tuş ile hesap giriş işlemini sağlayabilirsiniz.
Telefonumuz bozuldu veya çalıntı bu işlemler sayesinde başka telefonda mobil legends   hesabınıza giriş işlemi gerçekleştirebiliriz.
Bu işlemler

  • Moonton hesabı açarak mobil legends hesabı bağlama ve giriş yapma
  • Facebook hesabı kullanarak mobil legends hesabı bağlama ve giriş işlemi