القائمة الرئيسية

الصفحات

Mobile Legends Yeni Hero Yve Nasıl Oynanır? Yve Build Dağılımı nasıl olmalı ?

     

Mobile-legends-yeni-hero-yve

    Bu yazımızda sunucuya yeni gelen hero hakkında bilmeniz gerekenleri paylaşacağım hiç zaman kaybetmeden anlatıma geçelim. 

Yve Kahramanı Tanıtım

    Kahramanımız sunucumuzda Galaksi koruyucusu adıyla oyunumuzda yerini almaktadır. Yve Büyücü rolü oynamakta. Çök güzel dürtme özelliğine sahip biraz kırılgan bir hero olduğunu söylemek istiyorum. Hasarı gayet iyi fakat düşmandan kaçmak için bir yeteneği olmadığı için oynaması biraz zor bu hero metaya girer mi bilmiyorum. Gelin yve heromuzun skillerine

Yve Skil Ön İzleme

Hiçlik Patlaması
Belirlenen alana galaktik enerji patlaması yaratarak hedeflere 200 büyü hasarı verir merkezde olan düşmanlara 200+90 fazladan hasar verir. 
Hiçlik Kristali
Yve belirlenen alana bir titreşimli bir meteor çağırır ve isabet eden hedeflere 220+40 büyü hasarı verir. Gönderdiği kristali istediği alana yönlendirerek düşmanın hasar almasını sağlayabilir. hasara maruz kalan oyuncularda %60 oranında yavaşlama meydana gelecektir.
Gerçek Dünya Manipülasyonu
Yve Belirlediği alana 15 sn ye süren bir yıldız alanı oluşturur. Bu süre zarfında kahramanımız 15 defa ultisini kullanabilir. ulti içerisinde kalan oyuncular 1.5 sn %90 oranında yavaşlar. Bu süre zarfında diğer skillerini kullanamaz veya kaçamaz. Ultisini kullanmak için doğru zamanı seçtiğinize emin olun.

Yve Önerilen Build

  1. Buz kraliçesinin Değneği
  2. Parlayan Asa
  3. Yıldırım Copu
  4. Şeytan Ayakkabısı
  5. Kutsal Kristal
  6. Kan Kanatları

Yve DeFans Build

  1. Esrarlı Botlar
  2. Büyülü Tılsım
  3. Buz kraliçesinin Değneği
  4. Kan Kanatları
  5. Adalet Kılıcı
  6. Ölümsüzlük
 Yve kahramanımız için bu 2 build yeterli olacaktır. Yve kahramanımız oynaması biraz zor olsa  da hasarı gerçekten güzel bir hero tek sıkıntısı kaçması olacağı için bu hero için Işınlanma yada fırla kullanmak mantıklı olacağını düşünüyorum.