القائمة الرئيسية

الصفحات

          Aşağıdaki Başlıklarda görüldüğü gibi aklıma gelen internetten para kazanma yollarını yazdım gelin hiç zaman kaybetmeden detaylı inceleyelim.



İnternetten-para-kazanma-yolları


  1. Benim Gibi Ücretsiz Blog oluşturup İnternetten Para Kazanabilirsiniz.
  2. Ücretli Web Sitesi Açarak.
  3. Bir Affiliate Web sitesi Açarak
  4. Bir e-Ticaret Sitesi Oluşturarak
  5. Web Hosting Reseller paketi satın alarak
  6. Dijital bir Ders Oluşturun.
  7. Bir Üyelik Sitesi Oluşturun.
  8. Reklam Alanı Satışı
  9. Hizmet Satışı Yapabilirsiniz.
  10. Anket Doldurarak
  11. Web sitenizi Satarak
  12. E-posta Pazarlayarak
  13. Domain Satın Alarak
  14. Makale Yazarak
  15. Kripto Para Alıp Satarak
  16. Youtube Üzerinden Para kazanma
  17. Online ders vererek
  18. Bionluk üzerinden para kazanma
  19. Grafik Tasarımcılığı
  20. İnstagram üzerinden para kazan
  21. Seo Hizmeti sunarak 
  22. Sosyal Medya Hesap Yönetimi
  23. Sanat ve Tasarımlarınızı Tasarlayarak
  24. Ev de internetten iş imkanı

Blog Açarak İnternetten Para Kazanma

  • Ücretsiz Blogger Sayfası Açarak

          İster ücretli isterseniz ücretsiz olarak blog açarak para kazanmak istermisiniz. Gelin hep beraber inceleyelim. Benimde kullandığım ücretsiz olarak para kazanmaya başladığım blogger alt yapısına ait bloggerı tanıtmak isterim. Bilenler vardır bilmeyenler için  kayıt olmak için buraya tıklayabilirler.  Bilmeyenler için nasıl kayıt olmaları gerektiğini kısaca anlatayım. Bloğunuzu oluşturun seçeneğine tıklayarak google hesabımız ile giriş yapıyoruz. Yeni bir bloğ oluşturun adı altında blogunuz için başlık yazalım. Adres kısmına blogumuzun olmasını istediğimiz ismini yazalım. Tema olarak  başlangıç temasını istediğinizi seçebilirsiniz. Bu işlemleri başarılı bir şekilde oluşturdukdan sonra yayın oluşturarak reklam almaya hak kazanana kadar yayınlar oluşturarak google sıralamızı arttırıyoruz. Belirli bir seviyeye ulaşınca blogger kazançlar sekmesi altında adsense ye başvuru yaparak onaylandığı zaman reklam yerleşimi yaparak tıklama başına ve gösterim başına internetten para kazanmaya başlayabiliriz. 

  • Wordpress Üzerinden Para Kazanma
          Bu İşlem için Belirli bir ücret karşılığında wordpress kurarak para kazanma imkanımız bulunuyor. Bunun için öncelikle bir alan adı yanı domain bir adet hosting yani yaptığımız işlemlerin bulunduğu yer sunucu da diyedebiliriz. Bu hizmetleri veren firmalardan aklıma gelenleri paylaşayım. Turhost, Godady, Güzelhost, Narin Hosting, İsim Tescil, Hostinger, Natro bu firmalardan güvenli olarak domain ve hosting sahibi olabilir ve internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

  • Wix Üzerinden Hazır web sitesi Açarak
          Bu işlem için buraya tıklayın Hemen başlayın seçeneğine tıklayarak. Facebook veya google hesabı ile wix hesabına giriş yapıyoruz. Burada adımları doldurarak devam ediyoruz. Bir ücretsiz wix sayfası açarak web sitemizi açıyoruz. Para kazanmak istiyorsak belirli bir ücret karşılığında premium üyeliğe geçerek para kazanmaya başlayabiliriz.

Affiliate Ortaklık Sistemi ile İnternetten Para kazan

         Ortaklık proğramı sayesinde ürünlerinizi satarak belirli bir komisyon karşılığında sizin paylaştığınız bağlantılar sayesinde ürün alan müşteriler sayesinde belirli bir ücret sizde kazanabilirsiniz. Bunun için yukarıda oluşturduğumuz ücretsiz blog sayfası açarak ürünlerini tanıtarak ürünlerinizin linklerini paylaşarak  affiliate ortaklık sisteminden internetten para kazanabilirsiniz.

Web Hosting Reseller Paketi Üzerinden Para Kazanma

          Biraz araştırma yapılarak hosting firmalarından hızlı ve güvenli bir reseller hosting paketi satın alarak bunları sosyal medyada forum sitelerinde pazarlayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

E-Ticaret Sitesi oluşturarak Para Kazanma

         Kendimin de kullandığı E-ticaret sitesi oluşturarak ürünlerinizi satabilirsiniz. Bunun için benim bir dükkanım yok falan der gibi birşeyler duyuyorum. Önemli değil yabancı sitelerden kendinize uygun gördüğünüz ürünleri alarak bunları sitenizde satabilirsiniz. 

Online Ders Vererek Para kazan

          Yeteneğiniz olan bir konu hakkında online dersler vererek para kazanmanız mümkün bunlar için açılmış web siteleride mevcut buralara video çekerek kursunuza katılan öğrencilerden para kazanma imkanınız bulunuyor. Örnek olarak udemy bir çok ders bulunan bu sitede istediğiniz konuda kurslar verebilirsiniz.

Reklam Alanı ile para kazanma fırsatı

          Oluşturduğunuz web sitenizin, bloğunuzun belirli bir sıralamaya geldiği zaman diğer web siteleri sizden reklam almak isterler bu reklamların çeşitleri mevcuttur banner,tanıtım yazısı vb gibi reklamlar yayınlayarak para kazanabilirsiniz.