القائمة الرئيسية

الصفحات


Mobile Legends En İyi Karakter Listem

Aşağıdaki listede severek oynadığım heroların listesini paylaştım. İsteyen detaylı olarak üstüne tıklayarak inceleyebilir.


  • Wanwan Rehberi
  • Lesley Rehberi
  • Khufra Rehberi
  • Natalia Rehberi
  • Hanzo Rehberi
  • Hylos Rehberi
  • Helcurt Rehberi
  • Esmeralda Rehberi
  • Valir Rehberi
  • Kagura Rehberi
  • Gusion Rehberi
             Bu yazımızda kahraman incelemeleri ve rastgele en iyi karakter sıralaması yaptık. Bu yazı ile ben sadece mobile legends bang bang kahramanları arasında en çok ve en iyi oynadığım heroları sizlerle paylaştım. Bu yazı hem rehberlik yapmak amaçlı hemde oyun ve kahramanlar hakkında bilgiler vermek için açılmış bir makale olsun istedim. Mobil legends kısaca anlatmak gerekirse 5v5 şeklinde rekabet edebileceğiniz ve karşı takımın kulelerini alarak oyunu kazanmaya çalışmaktır. Oyunda ne kadar birlik olur ve iyi kasılabilirseniz oyunu kazanabilirsiniz. Mobil legends bang bang google playstore üzerinden 100 milyondan fazla indirmeyi geçtiğini söylemeden geçemedim. Oyunun kahraman sayısı, sürekli güncelleme yapılması ve yeniliklerin yapılması oynanacak oyunlar arasında olduğunu söyleyebilirim. Yukarıdaki kahramanları detaylı olarak anlatımı üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Mobile Legends En İyi Karakterler ve Özellikleri

Wanwan

        Kahramanımız okçu olarak görev yapmakta ve attığı oklar sayesinde karşı takımın düşmanında meydana gelen dirençleri kırarak ultisini açarak wanwan ultisini açtığı zaman etkilere ve saldırılara karşı bağışıklık kazanır.

Lesley 

       Lesley oynamasını bilenler için gerçekten çok güzel hero okçu olarak görev yapmakta ve hasarı da oldukça fazla ayrıntılı olarak incelemek için yukarıdaki rehbere tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kufra 

       Khufra tank görevi üstlenmekte ve gerçekten bu kahramanı alan takım üstünlüklü olduğunu söyleyebilirim.

Natalia  

    Suikastçi Kahramanımız yeni gelen güncelleme ile birlikte sıralı maçlarda banlanan herolar arasında olmayı başardı. Banlanmadığı zaman alınacak herolar arasında

Hanzo

    Bu kahramanımız da suikatçi rolu oynamaktadır. Oynaması çok zevkli olan hero kendi hayaletini çıkararak karşı takıma saldırabiliyor.

Hylos

  Tank olarak takımda görev yaparak adc ile iyi iletişim kurabilirse adc ve hylos yenilmez olabilir.

Helcurt

Suikatçi kahramanımız ultisi sayesinde yakındaki düşmanlar herlcurt'u göremedikleri için vuramıyor. Helcurt zehir kasarak düşmana yüksek hasarlar verebilir.

Esmeralda

Esmeralda 2. yeteneği sayesinde karşı düşmana vurduğu zaman oluşan tankı emerek canı kadar tank emebilen yenilmez kahraman oluyor.

Valir

Mobil legends yeni gelen güncelleme ile valir oynaması zevkli ve karşı takım valirden nefret ettiğini söyleyebilirim. Büyücü olarak görev yapmaktadır.

Kagura

Kagura büyücü ve kasıldığında çok fazla hasar verebilen hero yabancıların kagurayı çok oynadığını söylemek isterim.

Gussion

Gussion suikastçi ve yeni gelen güncelleme ile biraz yeteneklerinde değişiklik olsada oynaması gerçekten güzel yanlız biraz oynaması zor

Bu yazımızda kendimin severek oynadığım mobil legends bang bang kahraman sıralamasını sizlerle paylaştım. Ayrıntılı olarak kahraman rehberini yukarıdan ulaşabilirsiniz.