القائمة الرئيسية

الصفحات

            Merhaba arkadaşlar bugün yeni heromuz Khaleed hakkında kısaca bilgiler vereceğim. Heromuzun önerilen build dizilimi nasıl olmalı gibi sorularınızın cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.
khaleed-build

Khaleed Rehber

       Çöl askeri khaleed savaşçı rolü ile karşımıza çıkıyor. Zorluk derecesi biraz fazla olan kahramanımız gerçekten almaya değer mi ? Dayanıklığı yüksek olması da kahramanın güzel olduğunu gösteriyor.

Khaleed Yetenekleri

Kahramanımızın yeteneklerinden ve pasifinden bahsedecek olursak!

Pasifi

Kahramanımız hareket ederek çöl gücü yığınlar. Tam yığına ulaştığında kum üzerinde kayarak hareket hızını %30 oranında arttırır. Bir sonra ki saldırısını güçlendirir. Gelişmiş atağı ile kum dalgası oluşturur. Hedefe ve arkasındaki düşman kahramanlara 120+120 fiziksel hasar vererek kum havuzu oluşturur. Kum havuzunun üstünde bulunan Khaleed %30 hareket hızını kazanırken düşman kahraman %30 oranında yavaşlar.

Çöl Kasırgası

Khaleed kamalarını fırlatarak düşmanlara 150+60 fiziksel hasar verir. Düşman kahramana vurdukça ileri doğru atılır ve becerisini 5 defa kullanabilir her beceri daha fazla hasar verir.

Bataklık koruyucusu

Heromuz kendini kumlarla korur. Her 0,5 saniyede 70+50 hp yeniler. En fazla 5 sn olmak üzere alınan hasarı %60 oranında azalır.

Kum Fırtınası

Khaleed kum fırtınası çağırarak hedeflenen bölgeye gider. Kontrol etkilerine karşı bağışıklık kazanır. Yolu üzerindeki kahramanlara 150+80 fiziksel hasar verir ve onları ittirir. Kahramanımız hedeflediği alana vardığında yeri sallayarak menzil içerisinde bulunan kahramanlara hasar vererek 1 sn için sersemletir.

Khaleed Önerilen Build Dizilimi

khaleed build dizilimi aşağıdaki gibi size uygun olanı kullanabilirsiniz.
khaleed-build-dizilimi